ماهی نه تنها خوشمزه است ، بلکه برای شما نیز مفید است. یک نیروگاه کم پروتئین با چربی پر و پر از اسیدهای چرب امگا 3 ، ماهی دارای طیف گسترده ای از مزایای سلامتی ، از عملکرد صحیح عملکرد مغز و قلب تا کمک به سهولت در علائم افسردگی و حتی نگاه داشتن پوست و موهای شما درخشان است. .

در اینجا پنج دلیل مهم در نظر گرفتن ماهی برای وعده غذایی بعدی شما آورده شده است:
 
• قدرت مغز
ماهی های اسیدهای چرب امگا 3 حاوی (به ویژه EPA و DHA) یک جزء ضروری در مغز انسان هستند و در انواع عملکردهای شناختی نقش اساسی دارند.

کریستی ناز ، متخصص تغذیه ثبت شده در آشپزخانه قلب ، می گوید: "مصرف EPA و DHA از سلامت مغز در تمام مراحل زندگی پشتیبانی می کند." "آشکار می شود که وضعیت DHA پایین ممکن است یک عامل خطر برای بیماری آلزایمر و انواع دیگر زوال عقل و اختلالات شناختی همراه با افزایش سن باشد."

• سلامت قلب
شواهد پزشکی نشان می دهد که خوردن ماهی به طور منظم - دو یا سه بار در هفته - ممکن است به کاهش بروز بیماری های قلبی کمک کند.

مارسی کیرشنباوم ، متخصص تغذیه بالینی با شرکت Enhance Nutrition LLC در Northbrook توضیح می دهد: "ماهی مزایای ضد التهابی دارد." "مطالعات جمعیت نشان داده است که افرادی که رژیم های غذایی غنی از امگا 3 می خورند ، خطرات قلبی عروقی از جمله کلسترول LDL پایین تر ، تری گلیسیرید پایین و فشار خون پایین آورده اند.

• بهبود روحیه
احساس آبی می کنید؟ مقداری ماهی بخورید. تحقیقات پیوندی بین سطح پایین امگا 3 و بروز بالاتر افسردگی ، اختلال عاطفی فصلی و افسردگی پس از زایمان داشته است.

کیرشنباوم می گوید: "با حمایت از مغز از چربی های ضد التهابی سالم ، افسردگی کاهش می یابد." "امگا 3 بخش مهمی از غشاهای سلولی سالم است که برای عملکرد صحیح باید مایع و انعطاف پذیر باشد. سلولهای عصبی به سیالیت غشایی بستگی دارند ، بنابراین کاهش سیالیت می تواند بر رفتار ، خلق و خو و عملکرد ذهنی تأثیر بگذارد. "

وی می افزاید: مانند هر شرایط بهداشتی ، تغییرات کلی سبک زندگی بیشترین تأثیر را خواهد داشت. "امگا 3 فقط یک قطعه کوچک از این تغییرات است."

تبلیغات

 
• بارداری سالم
DHA نقش مهمی در سلامتی جنین در حال رشد دارد و در رشد مغز و سیستم عصبی مرکزی کودک نقش بسزایی دارد.

ناز می گوید: "DHA ترجیحاً از حدود 24 هفته حاملگی تا دو سالگی در مغز به سرعت در حال توسعه گنجانیده شده است." "مادر تنها منبع چربی های امگا 3 برای جنین در حال رشد و نوزادانی است که به طور انحصاری از شیر مادر تغذیه می شوند ، و بهترین منبع مستقیم مادر از خوردن ماهی و غذاهای دریایی است."

کیرشنباوم خاطرنشان کرد: برای زنان باردار مهم است که ماهیان را به میزان متوسط ​​مصرف کنند ، و اطمینان حاصل کنند که آنها ماهی های چرب کم جیوه و سایر مواد مضر را انتخاب می کنند.

• موهای براق ، پوست درخشان
چربی های امگا 3 موجود در ماهی به افزایش تولید کلاژن برای پوست و موی سالم کمک می کند و حتی ممکن است تا حدودی محافظت در برابر اشعه UV مضر باشد.

Kirshenbaum تکرار می کند: "بنابراین بسیاری از فواید امگا 3 به این مهم است که بخش مهمی از سیالیت غشای سلولی است." غشاهای سلولی سالم به عنوان مانعی برای تنظیم حرکت مناسب مولکول ها به داخل و خارج از سلول عمل می کنند. یکی از جنبه های این امر حفظ هیدراتاسیون سلولی است که باعث کاهش خشکی پوست می شود.

برای به دست آوردن بیشترین فایده ، بهترین انتخاب ماهی گونه های آب سرد با مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا 3 - ماهی قزل آلا ، ماهی تن ، ساردین ، لنگرگاه و شاه ماهی است. به عنوان بخشی از رژیم های غذایی کامل به مدت دو یا چند وعده در هفته هدف گذاری کنید. و به یاد داشته باشید ، همه ماهی ها به طور برابر ایجاد نمی شوند.

کیرشنباوم گفت: "اگرچه فکر می کنید با خوردن ماهی قزل آلا شما به مقدار زیادی چربی امگا 3 میل می کنید ، اما با خوردن ماهی قزل آلا 50 درصد کاهش می یابد." "هنگام انتخاب ماهی ، به دنبال صید وحشی باشید. از نظر ماهی آزاد ، اعتقاد بر این است که آلاسکان وحشی دارای بیشترین مزایای سلامتی است. "

مرجع:ثانیکالا